keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Livet leker, niin minäkin

Kulttuurishokkia kulttuurishokin perään. On hyvin vaikea tottua ja luottaa siihen, että autot päästävät jalankulkijan tien yli. Siis ihan joka kerta, vaikka kuinka tollona seisoisin puskanperällä valmiina antamaan isommille tilaa. Eikä tarvitse nöyristellen kiitellä ja huiskuttaa kädellä (mitä en muuten tee Suomessakaan, senkin mulkkukuskit) koska se on laki. Ja on tietääkseni Suomessakin, tosin hyvin vähän noudatettu.

Uimahallissa puolestaan puolet aikuisten altaasta on varattu LEK-kyltillä. Kuntouimarit saivat pulikoida silleinä suolassa kun kaksi aikuista lasta täytti altaanpuolikkaan uimamakkaroilla ja -renkailla, pomppi veteen altaan laidalta ja sukelteli hippaa. Silkkaa mahtavuutta.

Kaiken lisäksi ICA Maxista sai neljä pussia Ahlgrens Bilar -jultilbehörejä kymmentä kruunua vastaan. Siis niitä heleänvärisiä autokarkkeja, mutta special editionina eli wunderbauminmuotoisina. Nämä karkithan maistuvat ihan saippualta ja hammastahnalta, mutta karkeilla saa leikkiä, joten heittäydyin taiteelliseksi. Nauttikaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti