keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Viimeisimpiä

Itkin lähtiessäni Boråsista.

Hahahaa.

Viimeisenä lukuvuotena kaikki oli toisin. Aivan kaikki. En edelleenkään osaa sanoa, mitä oikein tapahtui, mutta vuosi olikin ihana. Tack, työkaverit, šukran, terima kasih, spasiba ja merci naapurit. Ja yek donya mamnon, rakas.

Kandin kanssa sentään tuskailin. Itkin kirjastossa, koska en ymmärtänyt diskurssianalyysia ja pidin tekstianalyysia luusereiden hommana. Lopulta oli pakko tehdä metodologinen myönnytys ja jättää Fairclough sekä Laclau & Mouffe. Hetken meni hyvin. Sitten suutuin minut valheelliseen turvallisuudentunteeseen tuudittaneille ohjaajilleni ja loppuseminaarissa nihkeilleelle tutkinnon vastaanottajalle, joka ojensi kilometrisen korjauslistan. Märisin, myin esikoiseni tutkielmani kieliasun korjaamisesta ja kirjoitin. Lopputulos: "fantastiskt bra jobb!" "strålande arbete!" ja Väl Godkänt.  Ruotsalaista liioittelua, mutta ei paha finneltä silti.

Äiti osti valmistujaislahjaksi Knausgårdin viimeisen Taisteluni-romaanin. Ha-ha.

Kesällä juhlittiin mummon ja papan timanttihäitä, käytiin extempore-lounaalla Turussa, mökkeiltiin vähän ja odotettiin Ruskiksen Teboililla kummityttären syntymää. Hän syntyi kolme päivää lähtöni jälkeen. Minnekö lähdin? No takaisin Boråsiin suorittamaan maisteriopintoja.

Hahahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti