perjantai 13. syyskuuta 2013

Patsaskatsaus

Tässä tätä nyt olisi. Suppea katsaus boråsilaiseen veistostaiteeseen pahimmillaan. Kaupungissa ei voi liikkua pariasataa metriäkään kompastumatta johonkin uskomatonta luovuutta edustavaan patsaankuvatukseen.

Ensimmäisessä kuvassa jumalattoman kokoinen päämötikkä, joka zeneilee Viskan-joessa. Näyttää muuten vähän Cheekin ja Jari Sillanpään aviottomalta lapselta.


Toisena söpö pupujussi, jolla lienee pissat housussa tai muuten vain jännittää.

Kolmantena ehdoton suosikkini inhokeistani. Zombie-koira. Sanat eivät riitä ilmaisemaan ihmetystäni siitä, miksi tämä kaksijalkainen, rättipäinen ja leijonanhäntäinen itkevä koira on pitänyt luoda ja tuoda pääkirjaston eteen kärsimään. Tuo pitäisi mitä pikimmin päästää tuskistaan.


Neljäntenä korvasieni, peräsuoli, mäkkärin liukumäki, mikälie.

Viidentenä tämä pikku tököttäjä, josta melkein tykkään. Haalari ja asento ovat aivan ihanat, mutta miksi sillä ei ole naamaa! Ei huvita tämänkään ohi paljon pimeällä kulkea.

Kuudentena jonkun ökyn kaupungille lahjoittama talonkorkuinen Pinokkio, joka sekin on vain erittäin random.

2 kommenttia:

  1. Jos törmäisin tuohon peruukkipäiseen ja kaksijalkaiseen koiraan pimeässä, niin juoksisin varmaan Suomeen asti karkuun samantien. Yritetäänkö siellä pitää säikyt pois kirjastosta vai mitä ihmettä, en voi käsittää. :l

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hirveä :D Joku vahtikoira ilmeisesti. Tossa laatassa sen edessä lukee numero, johon lisätietoja kaipaava saa soittaa, mutta mä en todellakaan uskaltaisi soittaa... Hyi.

      Poista