tiistai 19. helmikuuta 2013

Näiden sirpaleiden on paras tietää onneaJa ihan vitusti. Lottovoitto tai unelmien mies vähintään! Ei siinä sen enempää eikä vähempää mennyt pirstaleiksi kuin isoäidin perintökannu. Äidin kirjahyllyn uumenista arvoiselleen paikalle avohyllylle pelastamani Arabia (!!) hyppäsi lattialle ja tässä ollaan. Ikean euron purnukalle ei tietenkään käynyt mitään, ja taidanpa heittää sen siitä hyvästä seinään. Iittalan kupposia olisi niitäkin saanut uusia kaupasta. Tätä ei. Eikä tätä saa liimattua kasaankaankaan, kun nämä ovat suurimmat sirpaleet ja loput 50-vuotiaasta, monet muutot kestäneestä kannukaunottaresta makaa tähtipölynä idioottilapsenlapsen nukkamatolla. Paha paha räppänä olisi äidin äiti sanonut, jos olisi ollut näkemässä.

En edes halua tietää, kuinka saatanasti samanlaisesta saisi kirpparilla pulittaa. Toivottavasti oli edes feikki.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Toivottavasti säästit kauniit sirpaleesi? Sillä jos olet kiinnostunut teen vanhoista arabian astioita koruja. Voisin siis tehdä sinulle korun, että voisit kantaa muistoa mukanasi :) Otatah yhteyttä jos kiinnostuit, nadjamarjaana@gmail.com.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaapa hienoilta tuollaiset korut! Nämä sirpaleet luovutin tädilleni, joka on niistä ehkä jotain jo näpertänyt. Pistän sähköpostin kuitenkin muistiin siltä varalta, että huiskin säpäleiksi taas jotakin arvokasta.

      Poista