sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

On se söpis

Vierailin toissapäivänä jälleen päiväretkellä Kööpenhaminassa ja aaw. Vaikea edes uskoa, että juna vie kalsasta Malmösta alle tunnissa keskelle Pohjolan ehkä cooleinta kaupunkia. Menin sekaisin yrittäessäni laskea kaikkia Nike Free Runeja, jotka tamppasivat katua ja pyörien polkimia joka puolella. Urban Outfitterissa paloi käpy, koska myyjät puhuivat tanskalaisuudestaan huolimatta toisilleen ja asiakkaille pelkkää feikkiamerikkaa. No eihän se teidän kieli niin kovin korvia hivelevää ole, mutta kamoon. Liian coolia. Ryysin pois kaupasta ja ostin kulahtaneiden napapaitojen sijaan matkamuistoksi punaisen legopalikan.

Reissu oli hyvin samanlainen viimekesäiseen verrattuna. Otin samat valokuvat samoista värikkäistä taloista, söin saman smørrebrødin, enkä jaksanut tälläkään kertaa kävellä Tivoliin tai pienelle merenneidolle. Sää oli yhtä kesäinen ja päällänikin minulla oli sama raitapaita kuin viimeksi. Kotoisaa.

Olen jopa varovasti haaveillut mahdollisesta vaihdosta Kööpenhaminassa. Kalskahtaisihan tuo Københavns Universitet ja  The Royal School of Library and Information Science komealta. Vielä pitäisi miettiä jaksaako, uskaltaako ja haluaako sitä todella. Onneksi ei tarvitse vielä päättää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti