tiistai 7. toukokuuta 2013

Alapääjuttuja

Jos ei tuo läskikuva vielä mitään, niin tämän jälkeen kaikotan kai viimeisetkin lukijani. Mutta vituthan minä siitä.

Olen nimittäin liittynyt kuukupittelijoiden hysteeriseen joukkoon ja tahdon käännyttää kaikki muutkin puolellemme. Kuukautiskuppi, tuo silikoninen Graalin malja, on näet parasta, mihin rahani olen pannut. Itse käännyin helposti ystäväni suosituksesta kun keskustelimme bussissa varsin kypsästi puberteetti-iän mukanaan tuomista muutoksista ja puhe kääntyi kaikesta hyi saatanasta vähiten ällöttäviin juttuihin. Kuten siihen kuppiin.

Sijoituksen tehtyäni odotin kuukautisiani kuin kuuta nousevaa. Kipon päästyä kokeiluun, olin saman tien myyty. (Mies)ystäväni, joka on hienosti ymmärtänyt suomen kielen sananmuodostusperiaatteen, kommentoi likaisiin yksityiskohtiin ulottuvaa intoiluani seuraavasti:"du är min sexiobjekti, jag vill inte höra om din intimihygieni".

Siksi uhrikseni valikoiduitte te, rakkaat (nais)lukijani. Oikeasti, ostakaa jo. En saa tästä postauksesta kuppifirmoilta senttiäkään provikkaa, joten mainostukseni on aitoa asiakastyytyväisyyttä. Ei ole vaikeaa tai ällöttävää, kun lukee ohjeet. Säästyy rahaa, luontoa ja aikaa. Ainoa huono puoli on, että miksen hitto ostanut aiemmin. Ei todellakaan huvita enää verestellä (hohhoh) vanhoja muistoja libresseistä.

Elämänlaatuni parani huomattavasti, vai miten sitä sanotaan.

2 kommenttia:

  1. Voi hyvää päivää, kun löyty taas vallan mainio blogi. Ylistyssana, ylistyssana ja vielä ylistyslauselma tähän näin! Kiitos että kirjotat. :D Huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi, kauniit kiitossanat! Punastuin lähes menkkaverenväriseksi tästä hyvästä. :))

      Poista