torstai 9. toukokuuta 2013

Salaiset paheeniNolohko paheeni, josta olen ylpeä, numero yksi on Demi.fi, joka on keskustelupalstana ihan uskomaton. Rekisteröidyin käyttäjäksi  25. huhtukuuta 2005 kello 15:13 ollessani söpö pieni yläastelainen (muistan ensitöikseni perustaneeni kestustelun O.C:n vihaajille) ja yhä vain kirjaudun tuolle hempeänväriselle sivustolle viikoittain. Ruokareseptejä, kirjavinkkejä, herkullisia kiistoja mielipideasioista, asenteellista paatosta, teini-iän tuskaa, paskamyrskyjä, hiekkapilluja, trolleja, oikeasti aisallista porukkaa, vertaistukea ja kaivattua uutta näkökulmaa. Demistä löytää keskusteluja aina oudoista vuodoista Seppo Taalamaahan ja olemisen merkitykseen. Ei ole sellaista ongelmaa, jota demisiskot eivät suuressa viisaudessaan osaisi ratkaista. Sitä paitsi kaikki blogini lukijat ovat peräisin Demin blogit-osion lukia lukiasta -keskusteluista.

Internetin syövereihin liittyvät useat muutkin arveluttavat tapani, joita koitan piilotella incognito-välilehtien avulla. Kissies.se, tyhjäpääblogien kuningatar, jonka seuraamiseen en keksi minkäänlaista puolustusta. Silikonitissinen himoshoppaaja chihuahuoineen on hyvin vähän "minua", mutta vierailuja hänen sivuilleen tulee silti klikkailtua vähän väliä. No ohan se sentään ruotsalainen ja paljon överimpi ja näin ollen mehukkaampi kuin tylsät suomalaiset "shokkibloggarit".

Riemurasia.net on profiloitunut nörtähtävien ja elämättömien osa-aikasyrjäytyneiden nuorten ajanviettopaikaksi, ja sopii siksi minulle kuin nenä päähän. Hauskat kuvat ovat hauskoja ja kyllähän niissä välillä löytyy myös yhteiskunnallista sanomaa.

Omegle.com oli lempideittipalstani, flaksi kävi kerran ja sen jälkeen olenkin pysytellyt melko huolellisesti poissa. Iskelmäradion kuuntelemisesta muka läpällä olen myös itseni irrottanut.

Loput nolouteni ovatkin sitten jo liian noloja edes mainittaviksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti