perjantai 7. helmikuuta 2014

Lauran blogi, ohittamaton tarjous!


Vaikka blogini täydellinen onkin, onhan noita muitakin. Aion nyt esitellä teille yhden uunituoreen blogitaivaan tähtösen, nimittäin ystäväni Lauran Life well dreamed -blogin, jonka postausvyöry pärähti käyntiin eilen.

Laura yrittää blogissaan kuvata pintaraapaisun elämästään ja rakkaudestaan muotiin, matkailuun, leivontaan sekä kauneudenhoitoon kuin kuka tahansa lifestyle-bloggari. Valitettavasti Lauraa ei kuitenkaan tunneta harmonisesta elämästään, päin vastoin. Keittiön tuoleissa on perseenmentäviä aukkoja, ylppärimekko on viimeistelty jesarilla ja herkulliset kakut syntyvät vasta kahdeksan tunnin uurastuksen jälkeen. Matkoilla maailman ääriin Laura ei löydä Pietarinkirkkoa Vatikaanista, joutuu nepalilaiseen sairaalaan ja maksaa feikkilaukuista omaisuuden. 

Ystävilleen Laura tarjoaa aina elämyksiä milloin Euroviisujen esikatselutilaisuuden, milloin uimahallisokkotreffien merkeissä. Lauran blogin lukijana pääset mitä luultavimmin osalliseksi luoja tietää mistä. Suosittelenkin hyppäämään kyytiin tähän hyvin todennäköisesti aina vain pahenevaan ja paranevaan menoon jo heti alussa! Blogiin pääset tästä: http://lifewelldreamed.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti